Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Διέθεσε και απέσυρε την ίδια μέρα το update σε iOS 8.0.1

Apple: Διέθεσε και απέσυρε την ίδια μέρα το update σε iOS 8.0.1

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple ξεκίνησε σήμερα τη διάθεση ενός minor update του νέου iOS 8, την έκδοση 8.0.1 που είχε σκοπό να λύσει μια σειρά προβλημάτων που εμφανίστηκαν στο νέο λειτουργικό σύστημα μετά την κυκλοφορία του, μεταξύ αυτών και των προβλημάτων στη λειτουργία του Healthkit.

Μέσα σε λίγες ώρες όμως η Apple απέσυρε το update στην έκδοση 8.0.1 αφού αντί να διορθώσει τα υπάρχοντα προβλήματα δημιούργησε καινούρια. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών ανά τον κόσμο, σε iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η αναβάθμιση προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του touch ID αλλά και στη λήψη σήματος από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η Apple δήλωσε πως εξετάζει τους λόγους που δημιούργησαν τα συγκεκριμένα προβλήματα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει πότε θα κάνει διαθέσιμη νεότερη έκδοση που να διορθώνει αυτά και λογικά και όλα τα υπόλοιπα που αρχικά είχε σκοπό να λύσει η έκδοση 8.0.1

Εδώ θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι οι χρήστες των iPhone 6 και iPhone 6 Plus που πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση στις συσκευές τους και αντιμετώπισαν τα συγκεκριμένα προβλήματα, δεν έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη προηγούμενη έκδοση και θα πρέπει να “ζήσουν” με αυτά μέχρι η Apple να βγάλει νεότερη αναβάθμιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights