Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Ετοιμάζει τη δική της Action Camera
htc-action-camera-in2mobile-featured-image

HTC: Ετοιμάζει τη δική της Action Camera

απο Kostas Gliatiotis

Σήμερα η HTC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει μια συσκευή σχεδιασμένη για λήψη βίντεο σε κάθε είδους συνθήκες χωρίς όμως σε κανένα σημείο του να αναφέρει πως πρόκειται για κινητό τηλέφωνο. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και τη λειτουργία του Site που παρουσιάζει και αυτό με τη σειρά του τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης συσκευής χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει και αυτό με τη σειρά του ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο.

Οι πληροφορίες (και ταυτόχρονα και οι ενδείξεις από την ίδια την HTC ) θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει λοιπόν στις 8 Οκτωβρίου τη νέα αυτή συσκευή που όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί τη πρώτη πρόταση της εταιρείας στην αγορά των Action Cameras όπως είναι η ιδιαίτερα δημοφιλής GoPro.

Αν τώρα η είσοδος της HTC στη συγκεκριμένη αγορά θα είναι επιτυχημένη είναι κάτι που θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να φανεί. Το σίγουρο είναι πάντως πως η Ταιβανέζικη εταιρεία φαίνεται να αναζητά και άλλους τρόπους να αυξήσει τα έσοδα της σε μια εποχή που η αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και όχι ιδιαίτερα ευγενική με την HTC.

Ακολουθεί το βίντεο που έδωσε στη κυκλοφορία η HTC

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights