Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Επίσημη απάντηση για το Galaxy Note 4

Samsung: Επίσημη απάντηση για το Galaxy Note 4

απο Kostas Gliatiotis

Τις τελευταίες ημέρες (πιθανότατα λόγω του θέματος στη κατασκευή των iPhone 6…) ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν τις πρώτες από τις συσκευές παραγωγής του Galaxy Note 4 της Samsung να αντιμετωπίζουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην οθόνη της συσκευής και το πλαίσιο γύρω από αυτή.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται σε φωτογραφίες με ένα Galaxy Note 4 να έχει αρκετά μεγάλο κενό ώστε να “χωράει” σε αυτό μια διαφημιστική κάρτα.

galaxy-note-4-screen-gap-issue-official-statement-in2mobile-featured-image

Η Samsung από τη πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και ξεκαθαρίζει την δική της άποψη επί του θέματος. Συγκεκριμένα η εταιρεία δήλωσε πως “Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν επιρρεάζει την ποιότητα και τη σωστή λειτουργια του Galaxy Note 4. Όλες οι συσκευές πληρούν τα αυστηρότατα Standard κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας μας”

Η συγκεκριμένη δήλωση δυστυχώς δεν αναφέρει πως ακριβώς η εταιρεία πρόκειται να αντιμετωπίσει τους πελάτες με Galaxy Note 4 που θεωρούν το συγκεκριμένο κενό μεγάλο (αν υπάρχει τελικά). Σε κάθε περίπτωση, στη χώρα μας και όχι μόνο, η Samsung είναι βέβαιο πως δεν θα αρνηθεί σε καμία περίπτωση την επισκευή συσκευών που έχουν όντως πρόβλημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights