Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Kantar: Τα Windows Phone κερδίζουν έδαφος σε βάρος του iOS

Kantar: Τα Windows Phone κερδίζουν έδαφος σε βάρος του iOS

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με την Kantar και τα δικά της στατιστικά χρήσης λειτουργικών συστημάτων για κινητά τηλέφωνα, τα Windows Phone της Microsoft κερδίζουν έδαφος στην αγορά της Ευρώπης, και το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από την αντίστοιχη μείωση του ποσοστού του iOS της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο της Ευρωπαικής αγοράς, τα Windows Phone κέρδισαν ένα μόλις 0.7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν ένα χρόνο. Αναλυτικότερα ανά χώρα όμως το λειτουργικό σύστημα της Microsoft ξεπέρασε το “ψυχολογικό” όριο του 10% στην αγορά της Αγγλίας φτάνοντας το… 10.3%.

Η Apple από τη πλευρά της, Σε Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία είδε το ποσοστό της να μειώνεται, με τη μεγαλύτερη μείωση να σημειώνεται στην Ιταλία, όπου το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας βρίσκεται πλέον στο 10.6% από το 13.8% πριν ένα χρόνο.

Το Android από τη πλευρά του συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο σύνολο της αγοράς, με μόνο την Ισπανία να αποτελεί εξαίρεση, στην οποία το ποσοστό του λειτουργικού συστήματος της Google μειώθηκε στο 88.1% από το εντυπωσιακό 91.2% πριν ένα χρόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights