Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Samsung Electronics Hellas συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 2014
samsung-4g-first-place-in2mobile-featured-image

H Samsung Electronics Hellas συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 2014

απο Kostas Gliatiotis

Με κεντρικό θέμα «Ας δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον!», η Samsung Electronics Hellas συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στις Ημέρες Καριέρας 2014. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, η Samsung θα βρίσκεται στην Τεχνόπολις, στο κτήριο Δ12 (περίπτερο 305), από τις 10:30 έως και τις 18:30, ενημερώνοντας και συζητώντας με όλους όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην εταιρεία.

Επιπλέον, όσοι περάσουν από το περίπτερο της Samsung θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν το πρόσφατο tablet της, το Galaxy TAB S.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία πρόσφατα αναγνωρίστηκε για την αφοσίωση της στην ανάπτυξη των εργαζομένων της και τις παροχές που προσφέρει, λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις “Top Employers Greece 2014” και “Top Employers Europe 2014”.

Το Φεστιβάλ Καριέρας διοργανώνεται από το kariera.gr, 10-12 Οκτωβρίου 2014, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και απευθύνεται σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Σημείωση:

Εγγραφές Ημερών Καριέρας: https://www.eventora.com/en/Events/festibal-karieras-2014/Order/UBQJNKZWZB/Complete

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights