Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ DropBox: Πρόβλημα στην εφαρμογή, διαγράφει αρχεία χρηστών.
dropbox logo

DropBox: Πρόβλημα στην εφαρμογή, διαγράφει αρχεία χρηστών.

απο Kostas Gliatiotis

Με επίσημη ανακοίνωση του πριν λίγες ώρες, το DropBox αναγνώρισε πως αντίμετωπισε προβλήματα στη λειτουργία του που οφείλονται κυρίως στη χρήση παλαιότερων εκδόσεων της εφαρμογής του για σταθερούς υπολογιστές.

Πιο συγκεκριμένα, μερικοί χρήστες κάποιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής του DropBox για υπολογιστές είχαν ενεργοποιημένο τον “επιλεκτικό συγχρονισμό” συγκεκριμένων φακέλων από τον υπολογιστή τους αντιμετώπισαν πρόβλημα αφού είδαν τα αρχεία τους να διαγράφονται από τον DropBox λογαριασμό τους χωρίς να έχουν οι ίδιοι ζητήσει κάτι τέτοιο.

Το DropBox από τη πλευρά του, δήλωσε πως προσπαθεί όπου και όσο αυτό ειναι δυνατόν, να ανακτήσει τα αρχεία που χάθηκαν, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει την εφαρμογή του με επιπλέον δικλείδες ασφαλείας που θα εμποδίζουν κάτι ανάλογο από το να συμβεί ξανά στο μέλλον. Ταυτόχρονα προσφέρει ένα χρόνο δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας “Dropbox Pro” σε όσους χρήστες επιρρεάστηκαν από το συγκεκριμένο πρόβλημα, άσχετα από το αν τελικά καταφέρει να ανακτήσει τα αρχεία τους ή όχι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights