Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Ετοιμάζει νέο Galaxy Note 10.1
samsung-4g-first-place-in2mobile-featured-image

Samsung: Ετοιμάζει νέο Galaxy Note 10.1

απο iGlobal

Με έναν μάλλον περίεργο τρόπο, η Samsung παραδέχθηκε “έμμεσα” ότι ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Galaxy Note 10.1 2014 Edtion. Η εταιρεία αναφέρει ένα Tablet με ονομασία… “Galaxy Note 10.1 2015 Edition” σαν συμβατό με τρεις εφαρμογές της. Μάλιστα δεν φαίνεται να είναι τυπογραφικό λάθος αφού ακριβώς δίπλα σε αυτό αναφέρεται και το ήδη υπάρχον tablet της εταιρείας.

Οι “φήμες” θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει το νέο Galaxy Note 10.1 2015 edition με όλες τις βελτιώσεις και προσθήκες στη λειτουργία της γραφίδας που διαθέτει το Galaxy Note 4, ενώ πιθανότατα στο εσωτερικό του θα βρίσκεται και επεξεργαστής με αρχιτεκτονική 64bit αφού με το Android Lollipop η Google κάνει επιτέλους τη μετάβαση σε αυτή.

Με δεδομένο πως τα Galaxy Tab S χρησιμοποιούν ήδη SUPED AMOLED οθόνη, είναι σχεδόν βέβαιο πως το Galaxy Note 10.1 2015 Edition θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική και θα ολοκληρώσει τη μετάβαση της Samsung στη χρήση τους και σε Tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights