Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Πατέντα για νέο τρόπο χρήσης σε Smartwatches
samsung-smart-watch-pattent-in2mobile-featured-image

Samsung: Πατέντα για νέο τρόπο χρήσης σε Smartwatches

απο Kostas Gliatiotis

Με την αγορά των Smartwatches και των Wearable συσκευών γενικότερα να γνωρίζει συνεχώς μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων και τους περισσότερους κατασκευαστές να συμμετέχουν πλέον σε αυτή, η Samsung φαίνεται πως “εργάζεται” σκληρά στην δημιουργία νέων τρόπων αλληλεπίδρασης με τις συσκευές αυτές.

Η εταιρεία φαίνεται να έχει κάνει αίτηση για να καταχωρήσει την πατέντα χρήσης της “στεφάνης”, του περιστροφικού μηχανισμού γύρω από την οθόνη του Smartwatch σαν νέο τρόπο χειρισμού της συσκευής. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τη χρήση στρογγυλής οθόνης, κάτι που μέχρι σήμερα τουλάχιστον η Samsung δεν έχει χρησιμοποιήσει σε κάποιο της Smartwacth αλλά δεν αποκλείεται να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights