Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Kodak IM5: Το πρώτο Smartphone της εταιρείας
kodak-im5-in2mobile-featured-image

Kodak IM5: Το πρώτο Smartphone της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες η Kodak, παρουσίασε σήμερα το πρώτο της Android Smartphone, με την εταιρεία να μπαίνει και επίσημα σε μια μέχρι σήμερα άγνωστη αγορά για αυτή.

Το Kodak IM5 όπως ονομάζεται η νέα συσκευή, κατασκευάζεται από την Αγγλική εταιρεία Bullit, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και την κατασκευή των κινητών τηλεφώνων της Caterpillar.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kodak IM5 δείχνουν πως πρόκειται για μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής, με τη συσκευή να χρησιμοποιεί στο εσωτερικό της έναν άγνωστης προς το παρόν προέλευσης επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.7 GHz σε συνδυασμό με 1 GB μνήμης RAM. Η οθόνη του Kodak IM5 έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 720p, λογική για την κατηγορία στην οποία απευθύνεται ενώ ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται σε μόλις 8 GB με τη συσκευή να διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Με τη συσκευή να φέρει την ονομασία της Kodak, το χαρακτηριστικό της που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον (και είναι και τουλάχιστον θεωρητικά ο λόγος ύπαρξης της) είναι η κάμερα. Αυτή έχει ανάλυση 13 Mpixels, που δεν μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία, συνδυάζεται με λογισμικό που “θα επιτρέπει την άμεση και εύκολη επεξεργασία των φωτογραφιών, καθώς και το Sharing τους με άλλους”. Τέλος σύμφωνα με την Kodak, το IM5 θα έχει τη δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης των φωτογραφιών αφού σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι “συμβατό” με όλους τους εκτυπωτές της αγοράς, ότι και αν αυτό σημαίνει.

Η τιμή πώλησης του Kodak IM5 στην Ευρώπη θα ανέρχεται σε μόλις 229 Ευρώ, αρκετά χαμηλή με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights