Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Αποκλειστικό σεμινάριο του Αντώνη Καλογήρου με θέμα «Η Ζωή είναι Ωραία» για τους τυχερούς του διαγωνισμού ‘Life’s Good’
lg-life-is-good-seminar-in2mobile-featured-image

LG: Αποκλειστικό σεμινάριο του Αντώνη Καλογήρου με θέμα «Η Ζωή είναι Ωραία» για τους τυχερούς του διαγωνισμού ‘Life’s Good’

απο Kostas Gliatiotis

H LG Electronics Hellas (LG) και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας lifes good.gr, συνεργάστηκαν με τον Αντώνη Καλογήρου για τη διοργάνωση του αποκλειστικού σεμιναρίου με θέμα «Η Ζωή είναι Ωραία» την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, 150 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον και βιωματικό σεμινάριο, βασισμένο στη φιλοσοφία αλλά και τη δέσμευσή της LG, ‘Life’s Good’.

Η ανανεωμένη συνεργασία της LG και του ΣΚΑΪ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, στοχεύει να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς σε ακόμα περισσότερους τυχερούς. Έτσι, η οργάνωση του αποκλειστικού σεμιναρίου του Αντώνη Καλογήρου σχετικά με τη ζωή, τη χαρά και τη θετική ενέργεια που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων καθημερινά, αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους τυχερούς που δήλωσαν συμμετοχή και το παρακολούθησαν.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους από την πλευρά της LG, η κ. Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Για την LG, η Ζωή είναι Ωραία κάθε μέρα, και μέσα από αυτή τη  συνεργασία στόχος μας ήταν να μεταδώσουμε στους τυχερούς συμμέχοντες αυτό το μήνυμα, ώστε να υιοθετήσουν μια θετική και δυναμική στάση απέναντι στην καθημερινότητα και σε όσα η ζωή μας προσφέρει».

Η πρωτοβουλία Lifes Good που οργανώνεται από την LG και τον ΣΚΑΪ, δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσει προσκλήσεις για διαφορετικές δραστηριότητες και θεάματα που θα κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές. Μέσω της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ, αλλά και της ιστοσελίδας www.lifeisgood.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για κάθε νέα δραστηριότητα και να διεκδικήσουν θέσεις για τους ίδιους και την παρέα τους.  Έτσι, δηλώνοντας συμμετοχή με ένα απλό SMS ή ακολουθώντας αυτό το link, όλοι μπορούν να διεκδικήσουν προσκλήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Όλοι οι τυχεροί θα ενημερώνονται την ημέρα της κλήρωσης με ειδικό SMS, ενώ τα ονόματά θα ανακοινώνονται και στο www.lifeisgood.gr. Τέλος, παράλληλα με τους μεγάλους διαγωνισμούς, η LG και ο ΣΚΑΪ προσφέρουν και πολλές μικρές εκπλήξεις που θα είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Facebook Lifes Good.gr.

Οι θεματικοί διαγωνισμοί θα διαρκέσουν μέχρι και τον Απρίλιο του 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights