Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Ασύρματο Ηχοσύστημα Music Flow για ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο

LG: Ασύρματο Ηχοσύστημα Music Flow για ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow Smart HiFi Audio Wireless MultiRoom, για κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο. Η σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow της LG διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ποιότητας, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC. Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow προσφέρει πλέον και δυνατότητα πρόσβασης στο ‘Google Cast’, για ακόμα περισσότερες επιλογές στη μουσική. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

LG_H5_Stereo

Η σειρά LG Music Flow περιλαμβάνει τα ηχεία WiFi, μοντέλα Η3, Η5 και Η7, και την ηχομπάρα WiFi, μοντέλο HS7, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένα με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς διακοπές. Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, χάρη στην εφαρμογή ‘All in One Music Player, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn. Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, αφού τα ηχεία μπορούν να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική ανάλογα με τη θέση του χρήστη. Τέλος, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, η σειρά LG Music Flow μπορεί να αναπαράγει αρχεία FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.lg.com/gr/smart-hi-fi-audio.

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights