Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A8: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν οθόνη 5.7 ιντσών

Samsung Galaxy A8: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν οθόνη 5.7 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Με την Samsung να έχει ήδη παρουσιάσει τα Galaxy A3, A5 και A7 καλύπτοντας σχεδόν κάθε κατηγορία μεγέθους οθόνης και συσκευής, φαίνεται πως ετοιμάζει μια ακόμα συσκευή με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη αλλά και σημαντικά διαφορετική εμφάνιση, με την ονομασία Galaxy A8.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy A8 αποκαλύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για την σχεδίαση και την κατασκευή της νέας συσκευής. Αρχικά η Samsung δείχνει να θεωρεί σωστή (και καλά κάνει…) την αλλαγή του σχεδίου που παρουσίασε με το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, και το Galaxy A8 “δανείζεται” τις καμπύλες αυτών στις γωνίες του, καθώς και την σχεδίαση του πίσω μέρους σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για τη μεταλλική κατασκευή στο πλαϊνό μέρους του Galaxy A8 που πλέον θυμίζει και αυτό περισσότερο τις δύο High End συσκευές της εταιρείας.

Samsung-Galaxy-A8-02 Samsung-Galaxy-A8-03

Η μια από τις φωτογραφίες συγκρίνει το A8 με το ήδη αρκετά μεγάλο Α7 αποκαλύπτοντας πως η οθόνη του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη φτάνοντας τις 5.7 ίντσες κάτι που σημαίνει πως με εξαίρεση το εντυπωσιακό Galaxy Note 3 Neo, το Galaxy A8 θα είναι η πρώτη οικονομική πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των Phablets λόγω της οθόνης του.

Samsung-Galaxy-A8-06

Στο εσωτερικό του οι πληροφορίες θέλουν την Samsung να χρησιμοποιεί το ίδιο ουσιαστικά Hardware με το Galaxy A7. Η μια τουλάχιστον έκδοση του Galaxy A8 θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 615 της Qualcomm και θα διαθέτει 2 GB μνήμης RAM. Μένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξει και έκδοση του με κάποιον Exynos επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια την Samsung. Η κάμερα στο πίσω μέρος του Galaxy A8 τέλος θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels, που πιθανότατα όμως δεν θα διαθέτει τις τεχνολογικές ικανότητες αυτού των Galaxy S6.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights