Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το εντυπωσιακό και ασυνήθιστο V10

LG: Παρουσίασε το εντυπωσιακό και ασυνήθιστο V10

απο Kostas Gliatiotis

Η LG είναι σίγουρα από τις εταιρείες που μονίμως προσπαθεί να δημιουργήσει ξεχωριστές και ασυνήθιστες συσκευές και η νεότερη από αυτές είναι το V10.

Παρά την σχετικά “αδιάφορη” ονομασία του, το V10 διαθέτει δύο αρκετά ξεχωριστά και ασυνήθιστα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο από αυτά είναι η… δεύτερη οθόνη που διαθέτει το V10 στο πάνω μέρος του, ακριβώς δίπλα στις επίσης δύο μπροστινές κάμερες που αποτελούν και το δεύτερο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του.

Ξεκινώντας από την δεύτερη μικρή οθόνη, αυτή έχει ανάλυση 1024 x 160 pixels και ο λόγος ύπαρξης της είναι η δυνατότητα εμφάνισης πληροφοριών για την κατάσταση της συσκευής, αλλά και συντομεύσεις στις εφαρμογές που χρησιμοποιεί πιο συχνά ο χρήστης. Η χρησιμότητα της είναι κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη όμως η ιδέα πίσω από την δημιουργία της είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και το σημαντικότερο νέα, κάτι που σπανίζει πλέον στην αγορά των Smartphones.

Οι δύο κάμερες στο μπροστινό μέρος του V10 είναι λιγότερο “ασυνήθιστες” και φυσικά η ύπαρξη τους αφορά τους φίλους των Selfies. Η δεύτερη από αυτές επιτρέπει στο V10 να “βλέπει” αρκετά μεγαλύτερο τοπίο με την μπροστινή του κάμερα και επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών με περισσότερους από έναν ανθρώπους χωρίς αυτοί να πρέπει να είναι “κολλημένοι” ο ένας στον άλλο.

camera

Το V10 όμως είναι σχεδιασμένο και σαν μια πολυτελής High End συσκευή, με κατασκευή που ταιριάζει στην κατηγορία αυτή. Το ίδιο το Smatrphone έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ το καπάκι στο πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από ένα είδος σιλικόνης το οποίο η LG ονομάζει Dura Skin.

v-10-in2mobile-featured-image-2

Στα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά τώρα, η κανονική οθόνη του V10 έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών και ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Το μέγεθος της οθόνης βάζει την συσκευή ανάμεσα στα Phablets και τα “κανονικά” Smartphones κυρίως λόγω του συνδυασμού της με την πολυτελή κατασκευή της.

Στο πίσω μέρος του V10 η κάμερα είναι η ίδια με αυτή του G4 της εταιρείας, ένα σίγουρα θετικό χαρακτηριστικό αφού η απόδοση της είναι ίσως η καλύτερη που μπορεί να βρει κανείς αυτή την στιγμή σε κινητό τηλέφωνο.

v-10-in2mobile-featured-image

Τέλος, η LG φαίνεται να επιμένει στην χρήση του Snapdragon 808 στις συσκευές της ακόμα και μετά την παρουσίαση της βελτιωμένης έκδοσης του Snapdragon 810, και στην περίπτωση του V10 ο 808 συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM.

Προς το παρόν το V10 είναι διαθέσιμο στην Νότιο Κορέα ενώ στην συνέχεια θα διατεθεί σταδιακά σε επιλεγμένες αγορές που περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και μερικές ακόμα χώρες της Ασίας.

https://www.youtube.com/watch?t=79&v=ELD_6aeHGKQ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights