Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το X Cam με δύο κάμερες

LG: Παρουσίασε το X Cam με δύο κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Με την παρουσίαση του G5 η LG έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να ξεχωρίσει σημαντικά από τον ανταγωνισμό και να προσφέρει κάτι ταυτόχρονα διαφορετικό αλλά και χρήσιμο. Ένα από τα χαρακτηριστικά του G5 που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του είναι οι δύο κάμερες που έχει στο πίσω μέρος του, χαρακτηριστικό που όπως φαίνεται η εταιρεία έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει και σε άλλες συσκευές της.

X-cam-medium10

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη “επισημότητα”, μέσω της επίσημης σελίδας της στην Αγγλία, η LG έκανε γνωστή την ύπαρξη του X Cam. Η συσκευή με την ονομασία της δηλώνει σαφώς ότι ανήκει στην νέα σειρά X της LG και ότι το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η κάμερα ή μάλλον οι κάμερες που διαθέτει.

Το LG X Cam έχει λοιπόν στο πίσω μέρος του δύο κάμερες ανάλυσης 13 και 5 Mpixels, αντί αυτών των 16 και 8 Mpixels αντίστοιχα στο G5, που λειτουργούν με ακριβώς την ίδια “φιλοσοφία”. Η κάμερα των 13 Mpixels έχει ένα φυσιολογικό οπτικό πεδίο 78 μοιρών, ενώ αυτή των 5 Mpixels έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οπτικό πεδίο που φτάνει τις 120 μοίρες (σε αντίθεση με τις 135 στην περίπτωση του G5).

X-cam-medium02

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το X Cam δείχνει ότι ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών και ανάλυση 1080p ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “άγνωστης προέλευσης” επεξεργαστής με 8 συνολικά πυρήνες χρονισμένους σχετικά χαμηλά στο 1.14 GHz συνοδευόμενος από 2 GB μνήμης RAM.

X-cam-medium01

Παρότι όπως αναφέραμε το X Cam φιλοξενείται ήδη στην επίσημη σελίδα της εταιρείας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του στην αγορά και το ποια θα είναι η τιμή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights