Η Huawei ετοιμάζει το Honor 9 Lite

Η Huawei ετοιμάζει το Honor 9 Lite

Συνεχίζοντας να διατηρεί μια μικρή “σύγχιση” στην ονομασία των συσκευών της, η Huawei φαίνεται ότι ετοιμάζει μια διαφορετική έκδοση του Mate 10 Lite, αυτή την φορά σε πιο οικονομική τιμή, το Honor 9 Lite.

Οι διαφορές εστιάζονται περισσότερο στο εξωτερικό μέρος της συσκευής, που πλέον φαίνεται να έχει τζάμι στο πίσω μέρος της και όχι “μονοκόμματη” κατασκευή από αλουμίνιο όπως το Mate 10 Lite. Η αλλαγή αυτή προφανώς μειώνει το κόστος και την πολυπλοκότητα της κατασκευής, προκειμένου να κάνει το Honor 9 Lite πιο οικονομικό και σε τιμή πώλησης.

Στο κάτω μέρος του θα διατηρηθεί δυστυχώς η MicroUSΒ θύρα, με την Huawei να μην κάνει τη μετάβαση σε type-C για την μεσαία κατηγορία ακόμα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν και πάλι τον Kirin 659 με 4 GB μνήμης RAM και 32 ή 64 GB αποθηκευτικού χωρου. Το ενδιαφέρον είναι ότι το Honor 9 Lite θα έρθει στην αγορά με το Android 8.0 Oreo προ-εγκατεστημένο, σε αντίθεση με το Mate 10 Lite. Τέλος, οι κάμερες στο πίσω μέρος διατηρούν την ίδια ανάλυση των 16 Mpixels για την βασική και 2 Mpixels για την δεύτερη, μια διάταξη που μεταφέρεται και στο μπροστινό μέρος όπου και το Honor 9 Lite θα έχει δύο κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Honor 9 Lite θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου, και πιθανότατα στην Κίνα θα ξεκινήσει να πωλείται πριν την αλλαγή του χρόνου.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.