Η Huawei ετοιμάζει το Honor 9 Lite

Η Huawei ετοιμάζει το Honor 9 Lite

Συνεχίζοντας να διατηρεί μια μικρή “σύγχιση” στην ονομασία των συσκευών της, η Huawei φαίνεται ότι ετοιμάζει μια διαφορετική έκδοση του Mate 10 Lite, αυτή την φορά σε πιο οικονομική τιμή, το Honor 9 Lite.

Οι διαφορές εστιάζονται περισσότερο στο εξωτερικό μέρος της συσκευής, που πλέον φαίνεται να έχει τζάμι στο πίσω μέρος της και όχι “μονοκόμματη” κατασκευή από αλουμίνιο όπως το Mate 10 Lite. Η αλλαγή αυτή προφανώς μειώνει το κόστος και την πολυπλοκότητα της κατασκευής, προκειμένου να κάνει το Honor 9 Lite πιο οικονομικό και σε τιμή πώλησης.

Στο κάτω μέρος του θα διατηρηθεί δυστυχώς η MicroUSΒ θύρα, με την Huawei να μην κάνει τη μετάβαση σε type-C για την μεσαία κατηγορία ακόμα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν και πάλι τον Kirin 659 με 4 GB μνήμης RAM και 32 ή 64 GB αποθηκευτικού χωρου. Το ενδιαφέρον είναι ότι το Honor 9 Lite θα έρθει στην αγορά με το Android 8.0 Oreo προ-εγκατεστημένο, σε αντίθεση με το Mate 10 Lite. Τέλος, οι κάμερες στο πίσω μέρος διατηρούν την ίδια ανάλυση των 16 Mpixels για την βασική και 2 Mpixels για την δεύτερη, μια διάταξη που μεταφέρεται και στο μπροστινό μέρος όπου και το Honor 9 Lite θα έχει δύο κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Honor 9 Lite θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου, και πιθανότατα στην Κίνα θα ξεκινήσει να πωλείται πριν την αλλαγή του χρόνου.

Γραψτε ενα σχολιο