Φωτογραφία του Galaxy A6 Plus από την TENAA

Φωτογραφία του Galaxy A6 Plus από την TENAA

Για μια ακόμα φορά, η Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, δείχνει σε φωτογραφίες ένα Smartphone που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, το Galaxy A6 Plus της Samsung.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην TENAA, η οθόνη του A6 Plus θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών, και ανάλυση 2280 x 1080 pixels με αναλογία πλευρών 18:5 όπως συνηθίζει η Samsung. Η οθόνη είναι προφανώς  AMOLED και ανήκει στην οικογένεια “inifinity display” όπως τις ονομάζει η Samsung, ενώ η καταχώρηση αναφέρει και την χωρητικότητα της μπαταρίας στα 3.500 mAh.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, είναι ότι το A6 Plus θα είναι η πρώτη Mid-range συσκευή της Samsung που θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος της. Η δεύτερη πιθανότατα έχει μικρότερη ανάλυση από αυτή των 16 Mpixels που φημολογείται για την βασική, και θα χρησιμοποιείται πιθανότατα μόνο για το Live focus όπως ονομάζει η εταιρεία το Bokeh Mode στις συσκευές της.

Η Samsung έχει επιλέξει “ατυχώς” να μην φέρει στην Ευρώπη το A6 Plus και μόνο η μικρότερη έκδοση του θα είναι επίσημα διαθέσιμη.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.