Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung θα κυκλοφορήσει έκδοση 256 GB για τα δύο Galaxy S9

Η Samsung θα κυκλοφορήσει έκδοση 256 GB για τα δύο Galaxy S9

απο Kostas Gliatiotis

Λίγους μήνες μετά την επίσημη διάθεση τους στην αγορά, τα δύο Galaxy S9 και S9+ της Samsung θα ξεκινήσουν σταδιακά να προσφέρονται και σε έκδοση με 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Παρότι για άλλους κατασκευαστές όπως η Xiaomi αλλά και η Apple, οι εκδόσεις των 256 GB δεν είναι κάτι το ασυνήθιστό, η Samsung μέχρι σήμερα τις αποφεύγει επιμελώς, πιθανότατα λόγω των σίγουρα χαμηλότερων πωλήσεων που αυτές έχουν.

Τα Galaxy S9 θα ξεκινήσουν να πωλούνται μέσω της ίδιας της Samsung από το επίσημο Site της, και προς το παρόν μονο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η έκδοση που κυκλοφορεί εκεί βασίζεται στον Snapdragon 845 της Qualcomm και διαφέρει από τα Galaxy S9 που έχουμε στην Ευρώπη, πιθανότατα όμως η Samsung θα κάνει διαθέσιμη αντίστοιχη έκδοση και για το Ευρωπαϊκό Smartphone κάποια στιγμή.

H τιμή πώλησης της έκδοσης με τα 256 GB του “απλού” Galaxy S9 είναι στα 820 δολάρια, ενώ η αντίστοιχη έκδοση του Galaxy S9+ είναι προφανώς ακριβότερη στα 940 δολάρια

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights