Φωτογραφίες του επόμενου Moto Z3 Play της Motorola

Φωτογραφίες του επόμενου Moto Z3 Play της Motorola

Οι διαρροές δεν φαίνεται να πρόκειται να σταματήσουν σύντομα, και αυτή τη φορά η Motorola είναι που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό ένα επόμενο Smartphone της.

Συγκεκριμένα, το επόμενο Moto Z3 Play της εταιρείας έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες που δείχνουν μια πρωτότυπη έκδοση του. Στα λίγα που αποκαλύπτονται από τις φωτογραφίες αυτές, πειρλαμβάνεται η “στήριξη” της εταιρείας στον Modular σχεδιασμό που ξεκίνησε με το πρώτο Moto Z, με τις επαφές στο πίσω μέρος του Moto Z3 Play να έχουν αυτή τη φορά λίγο διαφορετική εμφάνιση.

Η οθόνη φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη και οι πληροφορίες την θέλουν να έχει διαγώνιο 6 ιντσών και ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Η Play έκδοση κάθε νέου Moto Z ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, και εδώ ισχύει το ίδιο, με το Smartphone να βασίζεται στον Snapdragon 636 της Qualcomm και να έρχεται σε έκδοση με 4 GB RAM και μια μεγαλύτερη με 6 και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα και το υπόλοιπο Smartphone δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με την επίσημη ανακοίνωση να φαίνεται κοντά από την Motorola / Lenovo.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.