Το Youtube έχει 1.8 Δισεκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα

Το Youtube έχει 1.8 Δισεκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα

Μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έκανε η ίδια η διευθύνων σύμβουλος του Youtube, η Susan Wojcicki αναφέροντας ότι πλέον η δημοφιλής υπηρεσία της Google έχει ούτε λίγο ούτε πολύ, 1.8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά μεγαλύτερος από το 1.5 δισεκατομμύριο (λες και αυτό είναι… λίγο) μηνιαίους χρήστες που είχε το Youtube τον Ιούνιο του 2017. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Susan Wojcicki δεσμεύθηκε να κάνει και συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί το Youtube προς όφελος θεωρητικά των χρηστών. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι στο Youtube Kids που απευθύνεται σε μικρά παιδία, η έγκριση κάθε νέου Video θα γίνεται από πραγματικούς ανθρώπους και όχι από κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του περιεχομένου.

Μελλοντικά, το Youtube υποσχέθηκε επίσης να αυξήσει κατά… 10.000 τους Moderators που ελέγχουν την πλατφόρμα, τα Video και τα σχόλια που γίνονται κάτω από αυτά, έναν αριθμό αρκετά εντυπωσιακό όχι όμως παράλογο με δεδομένο τον όγκο του 1.8 δισεκατομμυρίου χρηστών.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.