Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Apple θα χρησιμοποιήσει το USB Type-C στα iPhone του 2019

H Apple θα χρησιμοποιήσει το USB Type-C στα iPhone του 2019

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα φήμη θέλει την Apple να ξεκινά σταδιακά να “λογικεύεται” και να χρησιμοποιεί το τυποποιημένο Type-C USB στα επόμενα iPhone της, από το 2019 όμως και όχι νωρίτερα,

Σύμφωνα με δηλώσεις στο Digitimes από προμηθευτές αναλογικών κυκλωμάτων της Apple, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία της μετάβασης, επανασχεδιάζοντας τόσο τα iPhone της επόμενης χρονιάς, όσο και όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ αυτών. Η μετάβαση απαιτεί τον επανασχεδιασμό ακόμα και των φορτιστών της εταιρείας προκειμένου να δέχονται το Type-C USB και από την πλευρά του φορτιστή, κάτι που ισχύει ήδη με τους φορτιστές για τα MacBook.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες δεν ξεκαθαρίζουν αν απλά η Apple επανασχεδιάζει απλά την μια άκρη του καλωδίου που καταλήγει στον φορτιστή των iPhone ή και από την πλευρά της ίδιας της συσκευής. Υπάρχει ακόμα μια μικρή πιθανότητα η αλλαγή να αφορά μόνο τη μια άκρη και να ακολουθεί την αλλαγή που έχει ήδη γίνει στους φορτιστές των Laptop της Apple.

Για τα iPhone του 2018 είναι ήδη πολύ αργά για να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη αλλαγή, αφού βρίσκονται πλέον στο τελευταίο πρακτικά στάδιο της εξέλιξης τους, και η εταιρεία θα ξεκινήσει σύντομα τη μαζική παραγωγή ώστε να μπορεί να τα διαθέσει παγκοσμίως μετά την παρουσίαση τους πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights