Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το πρωτότυπο της Samsung με τις δύο οθόνες που δεν είδαμε στην παραγωγή.

Το πρωτότυπο της Samsung με τις δύο οθόνες που δεν είδαμε στην παραγωγή.

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα αν και ασυνήθιστη διαρροή στο Twitter, αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο της Samsung, που σχεδιάστηκε πριν περισσότερο από δύο χρόνια πλέον, και έχει δύο διαφορετικές οθόνες.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια συσκευή με κωδικό μοντέλου SM-G929F που δείχνει ότι χρονολογικά ανήκει στην εποχή των Galaxy S6 (SM-G925F) S6 Edge (SM-G925F) και S6 Edge Plus (SM-G928F), ενώ μέχρι ένα βαθμό τους “μοιάζει” και εξωτερικά.

Η συσκευή φαίνεται να έχει δύο διαφορετικές οθόνες, σε μορφή “βιβλίου” με την μια από αυτές να κλείνει και στο μπροστινό μέρος του Smartphone. Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν επιπλέον πληροφορίες εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση, και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε και τον λόγο που η συσκευή ακυρώθηκε, αν και πιθανότατα θα είχε περιορισμένη απήχηση στην αγορά.

Το ZTE Axon M παρουσιάστηκε στην αγορά σχεδόν 2 χρόνια αργότερα με την ίδια κεντρική ιδέα των δύο οθονών, κάτι που δείχνει ότι η Samsung είχε πιθανότατα δοκιμάσει νωρίτερα να κατασκευάσει ένα αντίστοιχο Smartphone και προφανώς το ακύρωσε. Οι περιορισμένες πωλήσεις και η αντίστοιχα μικρή διαθεσιμότητα του κινητού της ZTE δείχνουν ότι μάλλον η Samsung είχε … δίκιο.

Πλέον η Samsung δίνει την προσοχή και τα χρήματα της σε μια διαφορετική αγορά, με τις εύκαμπτες οθόνες που θα επιτρέψουν σε ολόκληρη την συσκευή να διπλώνει ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights