Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκε επίσημα το Nokia 7.1

Ανακοινώθηκε επίσημα το Nokia 7.1

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα συσκευή παρουσίασε πριν λίγη ώρα η HMD Global στην οικογένεια των κινητών της Nokia, και συγκεκριμένα το Nokia 7.1 Plus.

Παρότι η ονομασία του δείχνει το αντίθετο, το Nokia 7.1 plus δεν είναι “καλύτερη” συσκευή από το ήδη υπάρχον Nokia 7 plus . Η οθόνη πρώτα από όλα, έχει πλέον notch στο πάνω μέρος της, και παρά την διαγώνιο των 5.84 ιντσών το ίδιο το smartphone είναι μικρότερο. Η ανάλυση της οθόνης του Nokia 7.1 plus είναι στα 2280 X 1080 pixels, ενώ θα υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Στο πίσω μέρος του Nokia 7.1 plus υπάρχουν δύο διαφορετικές κάμερες. Η βασική έχει ανάλυση 12 Mpixels , και ένα αρκετά φωτεινό f/1.8 διάφραγμα. Η δεύτερη είναι στα 5 Mpixels μόλις, και θα είναι ασπρόμαυρη ενω και οι δύο χρησιμοποιούν οπτικά μέρη της Zeiss . Για το εσωτερικό του smartphone η Nokia έχει διαλέξει τον Snapdragon 636 της Qualcomm και θα υπάρχουν δύο συνδυασμοί αποθηκευτικού χώρου και RAM στα 3 GB και 32 GB χώρου και 4GB και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία έχει σχετικά μικρό μέγεθος στα 3.030 mAh όμως πιθανότατα είναι αρκετή για αυτη την κατηγορία επιδόσεων. Το Nokia 7.1 plus είναι και αυτό μέρος του προγράμματος Android One της Google. Τρέχει το 8.1 Oreo αυτή τη στιγμή και θα αναβαθμιστεί σύντομα σε Android 9.0 Pie.

Το ενδιαφέρον όμως είναι η τιμή πώλησης του Nokia 7.1 plus που θα είναι περίπου στα 320 ευρώ για την βασική έκδοση των 32 GB. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα οικονομικό, τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία τιμής, και θα είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από τις Ηνωμένες πολιτείες στα τέλη Οκτωβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights