Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Beats Audio: Επιβεβαίωνεται η αγορά από την Apple
beats-audio-apple-in2mobile-featured-image

Beats Audio: Επιβεβαίωνεται η αγορά από την Apple

απο alpha

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η Apple σχεδιάζει να εξαγοράσει τη Beat’s Audio, την εταιρεία του Dr Dre που κατασκευάζει υψηλής ηχητικής ποιότητας προϊόντα όπως ακουστικά.

Σήμερα έγινε γνωστό πως η Apple όντως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρώσει την εξαγορά έναντι του ποσού των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από αυτά τα χρήματα, τα 2,6 δισεκατομμύρια θα δοθούν σε μετρητά στους δύο ιδρυτές της εταιρείας, τον Dr Dre (Andre Romel Young) και τον Jimmy Iovine. Τα …υπόλοιπα 400 εκατομμύρια δολάρια θα δοθούν σε μετοχές της Apple. Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας θα συμμετέχουν σε αυτή και μετά την εξαγορά χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ακριβής τους ρόλος σε αυτή.

Με τη δημοτικότητα του iTunes της Apple να μειώνεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Streaming μουσικής της Beats Audio, αφού μέχρι σήμερα δεν διαθέτει ανάλογη υπηρεσία.

Οι διαδικασίες μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.Απαιτείται όμως και η έγκριση των αρμόδιων αρχών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στους επόμενους μήνες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights