Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nvidia Shield Tablet: Παρουσιάστηκε και επίσημα
nvidia-shield-tablet-official-featured-image-in2mobile

Nvidia Shield Tablet: Παρουσιάστηκε και επίσημα

απο alpha

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διαρροή των τεχνικών του χαρακτηριστικών αλλά και της ημερομηνίας ανακοίνωσης, η Nvidia παρουσίασε και επίσημα το Nvidia Shield Tablet με σαφή προσανατολισμό στους χρήστες που αναζητούν ένα Tablet για παιχνίδια.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, το Nvidia Shield Tablet βασίζεται στον Tegra K1 επεξεργαστή, κατασκευασμένο από την ίδια την Nvidia. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Tegra K1 είναι σημαντικα ισχυρότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, με τη παραγωγή γραφικών να είναι ο τομέας στον οποίο η Nvidia έχει δώσει τη μεγαλύτερη βαρύτητα όπως είναι φυσικό. Το Tablet θα διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200 pixels, ιδανική τουλάχιστον θεωρητικά παιχνίδια αλλά και βίντεο. Το Tablet βασίζεται στο Android της Google, με την Nvidia να παρέχει το δικό της γραφικό περιβάλλον, σχεδιασμένο για τη χρήση που η ίδια θεωρεί πως θα το επιλέξουν οι χρήστες, δηλαδή για παιχνίδια.

Το Nvidia Shield Tablet διαθέτει δύο κάμερες με αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels, μια στο πίσω μέρος και μια μπροστά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρα πως η εταιρεία δεν ενδιαφέρειται για τον τομέα της φωτογραφίας. Οι δύο κάμερες υπάρχουν περισσότερο για να καλύπτουν τις “επικοινωνιακές” ανάγκες του χρήστη όπως η πραγματοποίηση κάθε είδους συνομιλίας μέσω βίντεο.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικα του Nvidia Shield Tablet ξεχωρίζει η ύπαρξη γραφίδας με την εταιρεία να δηλώνει πως η χρήση της υποστηρίζεται από τη κάρτα γραφικών του Tablet προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια στη χρήση της. Το Tablet θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου, των 16 και 32 GB ενώ και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD. Η μπαταρία τέλος μπορεί να προσφέρει 10 ώρες αναπαραγωγής αρχείων βίντεο σε ποιότητα HD με το χρόνο να μειώνεται στις 2-4 ώρες στο παίξιμο παιχνιδιών.

Μαζί με το Nvidia Shield Tablet η εταιρεία παρουσίασε όπως ήταν αναμενόμενο και το ασύρματο χειριστήριο που συμβάλει στην ευκολότερη χρήση του Tablet σαν… παιχνιδομηχανή. Το χειριστήριο λειτουργεί μέσω wifi-direct αντί του Bluetooth και σύμφωνα με την Nvidia προσφέρει άμεση απόκριση στο χρήστη.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights