Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Omni Wireless Review : Ασύρματη ποιότητα και πολυτέλεια

Creative Omni Wireless Review : Ασύρματη ποιότητα και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των ασύρματων ηχείων περιλαμβάνει συνήθως λύσεις που προσπαθούν να συνδυάσουν την αποδεκτή απόδοση με κόστος που να τα κάνει προσιττά σε μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Για ένα σχετικά μικρό κομμάτι της αγοράς όμως, η υψηλή απόδοση είναι το ζητούμενο, και είναι προφανώς διατεθιμένο να πληρώσει ένα όχι απαραίτητα πολύ, αλλά σίγουρα μεγαλύτερο πόσο για να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Σε αυτή ακριβώς την κατηγορία τιμής, η Creative έχει σχεδιάσει τα Omni Wireless φορητά ηχεία, που προσφέρουν εντυπωσιακά καλή ποιότητα ήχου, σε ένα αντιστοιχα άριστο σε ποιότητα κατασκευής σύνολο, που έρχεται και με αρκετές ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Σχεδιασμός.

Το Omni Wireless ηχείο έχει σχεδιαστεί εξ αρχής για να καλύψει πολλές και διαφορετικές «ανάγκες» αλλά και modes λειτουργίας (με τα οποία και θα ασχοληθούμε αναλυτικά στην συνέχεια). Η creative έχει πετύχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στον όμορφο και ποιοτικό σχεδιασμό, και το να διαθέτει το ηχείο ένα αρκετά μεγάλο πλήθος από πλήκτρα χειρισμού και όχι μόνο, χωρίς αυτά να ενοχλούν οπτικά αλλά και πρακτικά.

Η «μπροστινή» τους όψη είναι στην ουσία ένα μεταλλικό πλαίσιο που καλύπτει τα δύο ηχεία που βρίσκονται στο εσωτερικό του κάθε Omni Wireless, ενώ ειδικά στο άσπρο χρώμα συνδυάζει την σοβαρή εμφάνιση με έναν «αέρα» πολυτέλειας.

Στο αριστερό μέρος του ηχείου, υπάρχουν τα βασικά πλήκτρα χειρισμού του, αυτά που είναι περισσότερο και πιο συχνά απαραίτητα,και περιλαμβάνουν την επιλογή της έντασης, το πλήκτρο ενεργοποίησης αλλά και αυτό για το μικρόφωνο που έχει ενσωματωμένο το ηχείο.

Το Omni Wireless μπορεί να τοποθετήθει και όρθιο, με την δεξία πλευρά να εκτελεί χρέη «βάσης» και να είναι κατασκευασμένη από το ίδιο ελάστικό υλικό όπως και τα πλήκτρα χειρισμού. Η επιλογή του δεν έχει γίνει τυχαία, αφού εμποδίζει το ηχείο από το να γλυστρήσει, ενώ τεχνικά αποροφά και τους κραδασμούς που παράγονται από την αναπαραγωγή μουσικής.

Στην πίσω πλευρά του ηχείου τώρα, βρίσκονται αρκετά ακόμα πλήκτρα, που το καθένα εκτελεί μια διαφορετική λειτουργία. Τα πλήκτρα για Bluetooth, Wi-fi και SD προφανώς επιλέγουν ένα από τα διαθέσιμα modes λειτουργίας, και τα πλήκτρα αναπαραγωγής εκτελούν ανάλογα την εντολή που χρειάζεται ανάλογα με το mode που έχει επιλεχθεί.

Αντίστοιχα, κρυμμένες κάτω από ένα επίσης πολύ ποιοτικό κάλλυμα από λάστιχο, βρίσκονται οι υποδοχές για την microSD κάρτα, το microUSB βύσμα φόρτισης, και ένα βύσμα 3.5 mm για την σύνδεση του ηχείου σε εξωτερική πηγή ήχου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights