Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google : Το Android 8.0 Oreo μόλις στο 4.6% των Smartphones

Google : Το Android 8.0 Oreo μόλις στο 4.6% των Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Μέσω των στατιστικών που δημοσιεύθει κάθε μήνα η Google για την δημοτικότητα κάθε έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, φαίνεται ότι περισσότερο από μισό χρόνο μετά τη διάθεση του, το Anroid 8.0 Oreo τρέχει σε μόλις 4.6% του συνόλου των Smartphones.

Η ακόμα νεότερη 8.1 έκδοση του Android βρίσκεται σε μόλις 0.5% των συσκευών, κάτι αναμενόμενο μάλλον αφού προς το παρόν βρίσκεται μόνο στα Pixel της Google, και πολύ λίγες συσκευές της Nokia και της Huawei. Η αμέσως επόμενη έκδοση σε δημοτικότητα είναι η 7.0 Nougat, με ποσοστό 30.8% συνολικά, από το οποίο το 23% αφορά την έκδοση 7.0 και το 7.8% την όχι και τόσο διαδεδομένη 7.1

Στην συνέχεια βρίσκεται το Android 6.0 Marshmallow, που αποτέλεσε μια από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του λειτουργικού, και φαίνεται ότι έχουν μείνει σε αυτό το 26% του συνόλου των συσκευών. Η λίστα δεν αναφέρει πόσες από αυτές τις συσκευές έχουν αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση σε σύγκριση με όταν ξεκινήσε η κυκλοφορία τους και πόσες έχουν πουληθεί με την έκδοση που τρέχουν, και έτσι είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος ένα συμπέρασμα για το κατά πόσο έχει αλλάξει η συνήθως αργή και ασταθής πολιτική αναβάθμισης παλαιότερων συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights