Ξεκινά η διάθεση του Android 8.0 Oreo για το LG G6 στην Ευρώπη

Ξεκινά η διάθεση του Android 8.0 Oreo για το LG G6 στην Ευρώπη

Παρότι θεωρητικά η LG προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα με την καθυστέρηση στις αναβαθμίσεις των συσκευών της, χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα του 2018 μέχρι το G6 να “δει” το Android 8.0 Oreo.

Λίγους μήνες πλέον πριν την αντικατάσταση του από το επόμενο Android 9, ο προκάτοχος του νέου G7 ThinQ ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε 8.0 Oreo και στην Ευρώπη σταδιακά. Σύμφωνα με το GSMArena η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει από την Πορτογαλία και εκτός απρόοπτου θα συνεχιστεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη σύντομα. Η LG διέθεσε νωρίτερα την αναβάθμιση στην Νότιο Κορέα πριν περίπου ένα μήνα, όμως το εκέι G6 είναι διαφορετική συσκευή, που απαιτεί και την δική του ξεχωριστή αναβάθμιση.

Πριν λίγο καιρό η LG ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κέντρου ανάπτυξης λογισμικού, ακριβώς για να βελτιώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, και να μειώσει τους χρόνους που απαιτούνται για την αναβάθμιση των συσκευών της. Στο G6 συγκεκριμένα, έχει “υποσχεθεί” ότι η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo θα φέρει και μερικές τουλάχιστον από τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που έχει η κάμερα στα νεότερα G7 ThinQ.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.