Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor Play Review : Όχι μόνο για Gaming
honor-play-in2mobile

Honor Play Review : Όχι μόνο για Gaming

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Για να υποστηρίξει τις Gaming δυνατότητες του Honor Play, αλλά και επειδή το επιτρέπουν οι εξωτερικές του διαστάσεις, η εταιρεία το έχει εφοδιάσει με μια μπαταρία χωρητικότητας 3.750 mAh. Ξεπερνώντας το μέσο όρο στην κατηγορία του με αυτή τη χωρητικότητα, το Smartphone προσφέρει αναμενόμενα πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας και αναμονής.

Η χρήση του GPU Turbo βελτιώνει συγκεκριμένα την απόδοση όταν ο χρήστης του παίζει παιχνίδια, αλλά το EMUI 8.2 διατηρεί σωστό έλεγχο της κατανάλωσης σε όλες τις υπολοιπες περιπτώσεις. Ο Kirin 970 ξεχωρίζει έτσι και αλλιώς για την σωστή ενεργειακή του απόδοση, και όλα αυτά τα επιμέρους τμήματα συμβάλουν στην πολύ καλή συνολική απόδοση που ξεπερνά τη μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης.

Ουσιαστικά στο τέλος της πρώτης ημέρας η μπαταρία θα έχει πάντα ένα 20% τουλάχιστον ακόμα διαθέσιμο, που απλά δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της δεύτερης ημέρας με αντίστοιχη χρήση. Οι λιγότερο απαιτητικοί που δεν χρησιμοποιούν συνεχώς την κάμερα του Honor Play ή ακόμα περισσότερο δεν παίζουν παιχνίδια (και σωστά το επέλεξαν λόγω της τιμής πώλησης του…) μπορούν άνετα να βγάλουν δύο ημέρες λειτουργίας.

Οι εντυπωσιακά πολλές δυνατότητες ελέγχου και παραμετροποίησης της κατάστασης του Smartphone αλλά και των εγκατεστημένων εφαρμογών, υπάρχουν και εδώ όπως σε όλες τις συσκευές της εταιρείας. Ο χρήστης που έχει τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτές, εκτός του ότι θα πετύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε χρόνους αναμονής και λειτουργίας, θα έχει και καλύτερο έλεγχο του τι ακριβώς κάνει κάθε εγκατεστημένη εφαρμογή και πότε αυτή «τρέχει» χωρίς αυτός να το γνωρίζει ή ακόμα και χωρίς να το θέλει.

Συμπέρασμα.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από όλα στο Honor Play, είναι ο τρόπος που η εταιρεία έχει καταφέρει να το σχεδιάσει, να το κατασκευάσει και τελικά να το προσφέρει στην αγορά σε μια τόσο ελκυστική τιμή πώλησης. Σημαντικό είναι επίσης ότι για να το πετύχει αυτό, δεν έχει κάνει καμία σημαντική παραχώρηση σε κάποιον από τους τομείς που καθορίζουν πόσο καλό είναι ένα Smartphone.

Η μεταλλική κατασκευή είναι ταυτόχρονα πολυτελής και ποιοτική, αλλά και ευχάριστη ανάλογα το χρώμα, η οθόνη του Honor Play είναι μεγάλη για άνετη χρήση χωρίς όμως να «ενοχλεί» τις συνολικές διαστάσεις του, ενώ οι επιδόσεις του Kirin 970 είναι πάνω από το μέσο όρο σε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και με έμφαση στο Gaming και λιγότερο στις φωτογραφικές ικανότητες, η κάμερα καλύπτει και εδώ με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο μέσος χρήστης από αυτή. Η τεχνητή νοημοσύνη μάλιστα, παράγει και ευχάριστες, όμορφες φωτογραφίες που για τους περισσότερους είναι πιο σημαντικοί παράγοντες από το αν είναι σωστές «τεχνικά».

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι για αρκετές εταιρείες του ανταγωνισμού, το Honor Play αποτελεί «πονοκέφαλο» με αυτά που προσφέρει, στην τιμή που πωλείται. Για τους υποψήφιους αγοραστές σε αυτή τη κατηγορία, είναι σίγουρα μια από τις συσκευές που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους σαν μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights