Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Max 3 Review : Το μέγεθος μετράει

Xiaomi Mi Max 3 Review : Το μέγεθος μετράει

απο Kostas Gliatiotis

 

Οθόνη.

Ο «πρωταγωνιστής» στο Mi Max 3 είναι φυσικά η εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη των 6.99 ιντσών που διαθέτει. Πρόκειται αναμενόμενα για LCD panel, ενώ και η ανάλυση της είναι σχετικά αποδεκτή στα 2160 x 1080 pixels. Το «σχετικά» αποδεκτή αφορά την αυξημένη διαγώνιο της, παρόλα αυτά η πυκνότητα διατηρείται στο αξιοσέβαστο νούμερο των 350 Pixel ανά ίντσα.

Η ευχάριστη έκπληξη όμως έρχεται από το πως αποδίδει αυτή οθόνη στην πράξη, αφού χρωματικά αποτελεί ένα από τα καλύτερα LCD panel που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Σε ότι αφορά την ακρίβεια των χρωμάτων που προβάλλονται, η οθόνη του Mi Max 3 είναι πολύ κοντά στο τι μπορεί να πετύχει ένα LCD Panel και σίγουρα πάνω από αυτό που περιμένει κάποιος σε ένα Mid range Smartphone.

Σε άμεση σύγκριση για παράδειγμα με το Pocophone F1 της ίδιας της Xiaomi, η οθόνη του Mi Max 3 καταφέρνει να είναι πιο «ζωντανή» και με πιο έντονα χρώματα, έχοντας πάντα και μια σημαντική διαφορά στο μέγεθος.

Στο μενού των ρυθμίσεων υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσαρμογής της χρωματικής αυτής απόδοσης στα μέτρα του ιδιοκτήτη του Mi Max 3, αλλά και ανάλογα με τις ανάγκες προβολής σε κάθε περίπτωση. Η επιλογή της «τυπικής» λειτουργίας αντίθεσης, φέρνει την οθόνη όσο το δυνατόν πιο κοντά στο sRGB πρότυπο για την χρωματικά σωστή προβολή φωτογραφιών και βίντεο.

Οι γωνίες θέασης είναι πλήρως ικανοποιητικές και αυτές με τη σειρά τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια οθόνη αρκετά μεγάλη ώστε να βλέπουν ταυτόχρονα δύο άνθρωποι ένα βίντεο ή μια φωτογραφία. Ο φωτισμός και αυτός με τη σειρά του είναι αρκετά δυνατός, ενώ η αυτόματη ρύθμιση του ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργεί αρκετά σωστά.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία και που πρέπει να «αναγνωρίσουμε» στην Xiaomi, είναι ότι η οθόνη του Mi Max 3 δεν αρκείται απλά στο να είναι μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις.

Η εταιρεία έχει επιλέξει ένα άριστο τεχνικά και χρωματικά Panel, που είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν να το έχουν αρκετά ακριβότερες συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι επιλέξουν συνειδητά ένα τόσο μεγάλο Smartphone θα μπορούν τουλάχιστον να απολαύσουν ταινίες και κάθε είδους πολυμέσα, σε μια ταυτόχρονα μεγάλη και ποιοτική οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights