Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P10 Plus Review : Ο μεγάλος αδερφός

Huawei P10 Plus Review : Ο μεγάλος αδερφός

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Το νεότερο EMUI 5.1 της Huawei έρχεται με αρκετές και σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τις αμέσως προηγούμενες εκδόσεις του. Σύμφωνα με την εταιρεία, εκτός της «εκμάθησης» των συνηθειών του χρήστη για καλύτερη απόδοση, υπάρχει αντίστοιχα η δυνατότητα ελέγχου και διατήρησης των αρχείων συστήματος σε κατάσταση που να μην μειώνει την απόδοση του P10 Plus με την πάροδο του χρόνου.

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές είναι αρκετές και εδώ, με το ίδιο το μενού του EMUI 5.1 να έρχεται βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς.

Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα αλλαγής του τρόπου εμφάνισης των εφαρμογών. Εκτός της διάταξης σε «σελίδες αναμονής» που μας έχει συνηθίσει η Huawei, μπορεί πλέον να υπάρχει και ξεχωριστό μενού εφαρμογών.

Ο ιδιοκτήτης του P10 Plus μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του μενού, αλλά και τον σχεδιασμό των εικονιδίων για τις εφαρμογες, μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή. Μάλιστα υπάρχει πλέον και ξεχωριστή κατηγορία για εικόνες φόντου, αλλά και η δυνατότητα συνδυασμου φωτογραφιών, εικονιδίων και στυλ εμφάνισης από διαφορετικά «θέματα».

Η Huawei ευτυχώς είναι από τις εταιρείες που συνεχίζει να σχεδιάζει τις δικές της εφαρμογές για συγκεκριμένες λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή μουσικής και η «Συλλογή» φωτογραφιών. Αν μη τι άλλο προσφέρουν σημαντικά αυξημένη λειτουργικότητα αλλά και πιο όμορφη εμφάνιση σε σύγκριση με αυτές της Google.

Επίσης, επιτρέπουν στον χρήστη να διαχειρίζεται τοπικά στην συσκευή το περιεχόμενο του χωρίς να προσπαθούν να τον πείσουν να χρησιμοποιήσει κάποια Cloud υπηρεσία (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό…)

Παραδοσιακά, υπάρχει η εφαρμογή διαχείρισης τηλεφώνου, που προσφέρει στον χρήστη του P10 Plus την δυνατότητα να το φέρει στα μέτρα του. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής στο EMUI 5.1 έχει βελτιωμένη εμφάνιση, πιο απλή δομή αλλά ώς συνήθως πολλές και χρήσιμες δυνατότητες.

Το νεότερο και καλύτερο μέχρι στιγμής EMUI 5.1 ακόμα και μερικούς μήνες πλέον μετά την διάθεση του για τις συσκευές της εταιρείας, παραμένει το ίδιο λειτουργικό και εύκολο στην χρήση του.

Έχοντας όλες τις δυνατότητες, εφαρμογες και λειτουργίες που θέλει να έχει κάποιος για την καθημερινή του χρήση, το P10 Plus προσφέρει και πολλές μικρές ευκολίες που μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν σε όλες τις συσκευές του ανταγωνισμού. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Huawei έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία που χρειάζεται, ώστε το EMUI 5.1 να είναι ταυτόχρονα και γεμάτο εφαρμογές και δυνατότητες, αλλά και εύκολο και άμεσο στην καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights