Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MLS MX 4G Review : “Τεχνητή” πολυτέλεια

MLS MX 4G Review : “Τεχνητή” πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Εισαγωγή

Η MLS έχει πλέον καταξιωθεί στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού, σαν μια τουλάχιστον διαφορετική από τα συνηθισμένα εταιρεία, που είναι ταυτόχρονα και Ελληνική, τουλάχιστον στην προέλευση της.

Οι συσκευές της προφανώς και δεν κατασκευάζονται στην χώρα μας, αλλά στην Κίνα, κάτω από την καθοδήγηση και τις προδιαγραφές όμως που θέτει η MLS στον σχεδιασμό τους. Αυτό κατά καιρούς έχει σαν αποτέλεσμα μερικές ενδιαφέρουσες και ανταγωνιστικές προτάσεις, που υπό συνθήκες μπορούν να συγκριθούν με αυτές πιο γνωστών και σίγουρα έμπειρων εταιρειών.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα γνωρίσουμε μαζί το MX 4G, μια από τις θεωρητικά καλύτερες συσκευές που έχει η εταιρεία στην αγορά. Το «πρόβλημα» είναι ότι η τιμή πώλησης των περίπου 280 ευρώ, φέρνει το MX 4G στην ίδια κατηγορία τιμής με αντίστοιχα καλές και ανταγωνιστικές προτάσεις άλλων εταιρειών.

Σχεδιασμός Βάρος.

Η αλήθεια είναι ότι αν μη τι άλλο, η MLS φροντίζει ώστε οι πιο ακριβές από τις συσκευές της να διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας κατασκευής και υλικών που χρησιμοποιούνται. Αυτό ισχύει απόλυτα και στο MX 4G, που σχεδιαστικά, κατασκευαστικά και σε ποιότητα υλικών βρίσκεται στην ίδια σχεδόν κατηγορία με πολλές συσκευές άλλων εταιρειών.

Το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου, που «αγκαλιάζει» το σύνολο της συσκευής. Στην διάρκεια της κατεργασίας του, δημιουργούνται οι απαραίτητες υποδοχές, προκειμένου να τοποθετηθεί η κάμερα, το microUSB βύσμα στο κάτω μέρος κλπ.

Η βαφή στο μαύρο τουλάχιστον χρώμα που είχαμε στη διάθεση μας, είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή, και προσφέρει έναν «αέρα» πολυτέλειας που ταιριάζει στον χαρακτήρα αλλά και την τιμή του MX 4G.

Στην μπροστινή όψη τώρα, η οθόνη καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια, και κάτω από αυτή βρίσκεται μόνο το μηχανικό πλήκτρο που φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο χειρισμός του MX 4G γίνεται με τα πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη του, μια μάλλον σωστη επιλογή για την κατηγορία τιμής.

Η προσπάθεια της MLS να δημιουργήσει ένα πολυτελές και σοβαρό σε εμφάνιση Smartphone είναι μάλλον επιτυχημένη. Το MX 4G έχει την εμφάνιση και την ποιότητα συναρμολόγησης που περιμένει πλέον κανείς σε αυτά τα χρήματα, και τουλάχιστον μπορεί να προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός του σε αυτόν τον τομέα.

Οθόνη.

Ένα από τα σημαντικότερα «μειονεκτήματα» του MX 4G είναι η οθόνη του, όχι για την διαγώνιο των 5.2 ιντσών που είναι αποδεκτή, αλλά για την χαμηλή ανάλυση των 1280 x 720 pixels ή 720p.

Είναι πλέον ιδιαίτερα εύκολο να βρει κανείς συσκευές με 1080p FullHD οθόνη σε αυτά τα χρήματα ή ακόμα και με λιγότερα, κάτι που κάνει την επιλογή της MLS το λιγότερο… ατυχή.

Σε πραγματική απόδοση τώρα, τουλάχιστον η οθόνη αυτή δεν απογοητεύει. Χρωματικά είναι όσο έντονη και ζωντανή επιτρέπει η κατηγορία που ανήκει το MX 4G αλλά και η τεχνολογία LCD που χρησιμοποιείται.

Η μέγιστη ένταση του φωτισμού είναι εντυπωσιακά δυνατή, και επιτρέπει την χρήση σε εξωτερικούς χώρους χωρίς προβλήματα. Ακόμα και σε αυτή την μέγιστη ένταση, η χρωματική απόδοση της οθόνης δεν αλλοιώνεται σχεδόν καθόλου, με την αντίθεση της να διατηρείται επίσης σε αποδεκτά επίπεδα.

Με τις γωνίες θέασης να είναι επίσης αρκετά καλές, μένει μόνο η χαμηλή ανάλυση από την οποία και ξεκινήσαμε, για να μειώνει την συνολική εικόνα του MX 4G στον τομέα της οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Vagpar 17/01/2018 - 12:53

Μιλάμε για μεγάλη πατάτα.
4000 λέει η μπαταρία και δεν κρατάει ουτε μια μέρα.Ασε που οταν φτάσει στο 20% πάει στο 0 κατευθείαν και κλεινει.
Αυτο το MAIC ουτε παιχνίδι για παιδακια δεν μπορει ναναι. συνεχώς σου βγαζει ΄΄ΔΕΝ ΣΑς ΚΑΤΑΛΑΒΑ΄΄. Πατάτα εντελώς.
Ο πλοηγός της MLS σε γραφικά θα το χαρακτηριζa εποχής AMIGA.
H οθόνη λέει είναι 5.2΄αλλα με τα μαυρα πλασια που εχει γύρω γύρω ουτε για 4.5΄δεν κανει.
Και φυσικά η οθόνη λερωνει και γρατσουνιεται ακομη και απ τα δακτυλα.
Η οπή του microUSB φόρτισης ειναι τοσο βαθεια χωμενη μεσα στο κελυφος που εφτιαξαν δικό τους μακρυτερο φισακι στο καλωδιο.Τα κοινα καλωδια δεν κανουν επαφή, θελει το δικό του.
Εν τέλει ειναι ενα κινητό που δεν φτάνει ουτε την πιο φτηνιαρικη Κινεζικη απομιμιση.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights