Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Στον τομέα της μπαταρίας, το Honor 9 σίγουρα δεν απογοητεύει. Η εταιρεία έχει εφοδιάσει τη συσκευή με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία των 3.200 mAh. Η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ο αποδοτικός επεξεργαστής αλλά και η χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη βοηθούν αρκετά το Honor 9 να πετύχει καλούς χρόνους λειτουργίας.

Σε καθημερινή εντατική χρήση, η μπαταρία θα βγάλει την ημέρα χωρίς προβλήματα, και στο τέλος αυτής θα έχει μείνει ένα μικρό ποσοστό που απλά δεν είναι αρκετό για δευτερη ημέρα χρήσης.

Οι δύο ημέρες λειτουργίας είναι εφικτές με λίγο πιο «περιορισμένη» χρήση, ενώ πιο πάνω από αυτό μπορεί να φτάσει κάποιος την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μόνο αν ασχοληθεί αρκετά με τις πολλές επιλογές διαχείρισης που προσφέρει το EMUI.

Συμπέρασμα

Η σειρά Honor εξυπηρετεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές «ανάγκες». Η πρώτη είναι προφανώς να γνωρίσει τις συσκευές της εταιρείας σε χώρες που η Huawei δεν είναι ακόμα ευρέως αποδεκτή, και προσφέρεται ταυτόχρονα σαν μια διαφορετική, πιο ευέλικτη εταιρεία. Η δεύτερη είναι προφανώς το να έχει ο υποψήφιος αγοραστής μια πιο προσιτή οικονομικά λύση σε σύγκριση με τα εκάστοτε flagship Smartphones με την ονομασία της ίδιας της Huawei.

Το Honor 9 πιο συγκεκριμένα, έχει ακριβώς τις διαφορές που «πρέπει» ώστε να είναι μια ξεχωριστή συσκευή σε σύγκριση με το P10 της Huawei (και λιγότερο το P10 Plus…). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πετυχαίνει αυτό το διπλό σκοπό του χωρίς ενοχλητικές παραχωρήσεις, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει να είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Για όσους αναζητούν ένα κορυφαίο Smartphone, που διαφέρει σε λίγους τομείς, και ελάχιστα μάλιστα, από πολλές ακριβότερες συσκευές, το Honor 9 είναι πιθανότατα ιδανική επιλογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights