Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei παρουσίασε επίσημα το Y9 2019

Η Huawei παρουσίασε επίσημα το Y9 2019

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα συσκευή παρουσίασε η Huawei, που αυτη τη φορά ανήκει στο άνω άκρο της χαμηλής κατηγορίας τιμής. Το Y9 2019 όπως είναι η ονομασία του, προφανώς και είναι σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της χρονιάς που μας έρχεται σαν η καλύτερη συσκευή της σειράς του.

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι η 6,5 ιντσών οθόνη του, μεγαλύτερη από το συνηθισμένο με διαφορά, που φυσικά έχει Notch στο πάνω μέρος της προκειμένου να φιλοξενεί τους απαραίτητους αισθητήρες και να έχει λογικό συνολικό μέγεθος το Y9 2019. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Kirin 710 της εταιρείας, ο ίδιος επεξεργαστής με τα Mate 20 Lite και P Smart Plus, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην επεξεργαστική ισχύ του Smartphone. Μάλιστα εκτός από την βασική έκδοση με τα 4 GB RAM θα υπάρχει και μια δεύτερη με 6 GB διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές, με τον αποθηκευτικό χώρο στα 64 και 128 GB αντίστοιχα. Η μπαταρία είναι επίσης εντυπωσιακά μεγάλη στα 4,000 mAh προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει κάποιος από ένα Smartphone σαν το Y9 2019.

Tέλος, για τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η Huawei έχει επιλέξει τον γνωστό συνδυασμό με 16 Mpixels για την βασική, και 2 Mpixels για την δεύτερη κάμερα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Δύο είναι οι κάμερες και στην μπροστινή όψη του Y9 2019, με την ανάλυση τους στα 13 Mpixels και 2 Mpixels με την ίδια χρησιμότητα και εδώ. Το λειτουργικό είναι το Android 8.1 Oreo προς το παρόν, ενώ πάνω από αυτό τρέχει το EMUI 8.2 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.  Οι τιμές για κάθε έκδοση και η διαθεσιμότητα του Y9 2019 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά από τη Huawei.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights