Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J6 Plus Review : Προσαρμογή σε μια νέα εποχή

Samsung Galaxy J6 Plus Review : Προσαρμογή σε μια νέα εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Samsung έχει παράδοση στο να αποφεύγει να χρησιμοποιεί υπερβολικά μεγάλες σε χωρητικότητα μπαταρίες στις συσκευές της και το J6 Plus δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Στα 3.300 mAh η μπαταρία του είναι ικανοποιητική σίγουρα και συνδυάζεται αρκετά καλά με το περιορισμένων απαιτήσεων Hardware της συσκευής.

Σε σχεδόν καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο ιδιοκτήτης του J6 Plus να καταφέρει να αδειάσει τη μπαταρία του σε λιγότερο από μια ημέρα ακόμα και σχετικά έντονης χρήσης. Με δεδομένο το ότι έτσι και αλλιώς δεν προσφέρεται σαν Smartphone για πολλά περισσότερα από τα βασικά, η μπαταρία αυτή είναι εύκολο να προσφέρει και δύο ημέρες λειτουργίας με άνεση.

Η Samsung έχει πλέον το καλύτερα δομημένο και πιο εύχρηστο μενού διαχείρισης ενέργειας από όλες τις Android προτάσεις του ανταγωνισμού της. Μέσα σε αυτό ο χρήστης μπορεί να βρει χρήσιμες επιλογές όπως λίστα με εφαρμογές που καταναλώνουν υπερβολικά ποσά μπαταρίας, αλλά και να δημιουργήσει μια επιπλέον λίστα με αυτές που δεν θέλει να λειτουργούν μονίμως στο παρασκήνιο με το Smartphone σε κατάσταση αναμονής.

Στο κάτω μέρος του J6 Plus υπάρχει ένα MicroUSB «βύσμα» φόρτισης και επικοινωνίας με τον υπολογιστή. Η κατηγορία τιμής του… συγχωρεί την απουσία του νεότερου και καλύτερου Type-C, όμως η Samsung θα μπορούσε πλέον να προσφέρει και την δυνατότητα ταχείας φόρτισης που διατηρεί προνόμιο των ακριβότερων συσκευών της.

Συμπέρασμα.

Για τα δεδομένα της Samsung είναι δύσκολο να αλλάξουν κάποια πράγματα που η εταιρεία φαίνεται ότι θεωρεί δεδομένα τα τελευταία χρόνια. Προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό με βάση την τιμή πώλησης του, το J6 Plus κάνει «θυσίες» σε τομείς που άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν σαν δικό τους πλεονέκτημα απέναντι στη Samsung.

Ο σχετικά αδύναμος επεξεργαστής στο εσωτερικό του, δεν ταιριάζει σε ένα Smartphone αυτής της τιμής, και είναι εμφανές ότι έχει επιλεχθεί για λόγους κόστους. Η LCD Οθόνη από μόνη της δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αν η εταιρεία είχε επιλέξει ένα λίγο καλύτερο Panel ή αν απλά είχε προσαρμόσει την απόδοση της στα δεδομένα της ποιότητας αυτού που χρησιμοποιείται.

H μεγάλη οθόνη και η πολυτελής κατασκευή είναι πιθανότατα τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του J6 Plus μαζί με την αρκετά καλή κάμερα του. Στα χρήματα όμως που κοστίζει ακόμα και με αυτές τις παραχωρήσεις σε όλους τους άλλους τομείς, εν μέρη χρειάζεται και το «ειδικό βάρος» που έχει το όνομα και η εικόνα της ίδιας της Samsung προκειμένου να πετύχει στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights