Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 10 Pro Review : Το νέο μέτρο σύγκρισης

Huawei Mate 10 Pro Review : Το νέο μέτρο σύγκρισης

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Mate 10 Pro ξεχωρίζει όπως ήδη αναφέραμε από το Mate 10 λόγω της διαφορετικής οθόνης του. Η 18:9 αναλογία έρχεται μαζί με την χρήση ενός AMOLED Panel με εντυπωσιακή χρωματική απόδοση, όμως και με χαμηλότερη από το συνηθισμένο ανάλυση.

Η Huawei φημίζεται για την επιμονή της στο ότι δεν είναι απαραίτητη η χρήση οθονών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels ή αλλιώς QHD, και τις χρησιμοποιεί σε ελάχιστες από τις συσκευές της. Στην περίπτωση του Mate 10 pro όμως η ατυχία είναι ότι αυτό έρχεται με οθόνη 2160 x 1080 pixels ενώ το Mate 10 (στις Ασιατικές χώρες που πωλείται…) έρχεται με οθόνη QHD, κάνοντας την επιμονή της εταιρείας σε χαμηλότερες αναλύσεις να μοιάζει πιο… περίεργη. Παρόλα αυτά, η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης έχει περισσότερο «ψυχολογική» σημασία λόγω της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει το Mate 10 Pro. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνει κανείς μειωμένη ποιότητα απεικόνισης, ακόμα και στις 6 ίντσες του μεγέθους της.

Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας AMOLED όμως είναι αδιαμφισβήτητο, ειδικά όταν πλέον η χρήση της έχει υιοθετηθεί από σχεδόν όλες τις εταιρείες της αγοράς για τουλάχιστον ένα High End Smartphone τους. Χρωματικά, η οθόνη του Mate 10 Pro έχει ρυθμιστεί με την καλύτερη ίσως ισορροπία έντασης χρωμάτων και φυσιολογικής απεικόνισης.

Η προβολή αρχείων εικόνας αλλά κυρίως Video είναι αυτή που επωφελείται περισσότερο από τις επιδόσεις της AMOLED οθόνης, και εκεί το Mate 10 Pro προσφέρει την πιστοποίηση για προβολή HDR 10 περιεχομένου. Προς το παρόν όμως, το Netflix, το Youtube αλλά και το Amazon Prime δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα υποστήριξη για τη συσκευή

Οι γωνίες θέασης είναι αναμενόμενα εντυπωσιακές, με το χρώμα και τον φωτισμό να διατηρούνται σχεδόν αναλλοίωτα. Η Huawei παραδοσιακά προσφέρει ένα μενού ρυθμίσεων της θερμοκρασίας του χρώματος της οθόνης, ώστε ο χρήστης να την φέρει πιο κοντά στις δικές του προτιμήσεις.

Συνολικά, η χαμηλότερη ανάλυση σε κάθε περίπτωση είναι «περίεργη» στην κατηγορία τιμής του Mate 10 Pro, όμως η απόδοση της οθόνης αποζημιώνει τον χρήστη σε κάθε τομέα που έχει πραγματικά σημασία στην πράξη και την καθημερινή χρήση. Η επιλογή ενός AMOLED Panel είναι πάντα ευπρόσδεκτη, και στην περίπτωση του Mate 10 Pro ταιριάζει ιδανικά με τον Multimedia χαρακτήρα που του χαρίζει η διαγώνιος των 6 ιντσών, αλλά φυσικά και οι μοναδικές φωτογραφικές του ικανότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights