Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Tommy 3 βασίζεται (δυστυχώς…) και αυτό, στον MT6739 επεξεργαστή της Mediatek. Πρόκειται για τον οικονομικότερο επεξεργαστή που έχει διαθέσιμο η εταιρεία, και πρακτικά ταιριάζει στο είδος του Smartphone που είναι το Tommy 3.

Αυτό που θα θέλαμε σίγουρα είναι μια λίγο μεγαλύτερη μνήμη RAM, αφού το 1 GB είναι οριακά αρκετό για τις βασικές εφαρμογές που τρέχει συνεχώς το Smartphone και ταυτόχρονη εκτέλεση μιας ακόμα με προϋποθέσεις.

Το Android Go είναι σχεδιασμένο να «τρέχει» σε Hardware τόσο χαμηλών επιδόσεων, και στο ίδιο το λειτουργικό του σύστημα το Tommy 3 δεν αντιμετωπίζει ενοχλητικά προβλήματα. Οι εφαρμογές ανοίγουν με το λογικό περιθώριο καθυστέρησης που περιμένει ο χρήστης του από αυτό, ενώ και η εκτέλεση τους γίνεται χωρίς ενοχλητικά και ανεξήγητα κολλήματα.

Η ταυτόχρονη εκτέλεση τους είναι πρακτικά πολύ δύσκολη και με παραχωρήσεις, αφού για Social Media όπως το Facebook είναι ουσιαστικά απαραίτητη η εγκατάσταση των Lite εκδόσεων για να τρέχουν χωρίς προβλήματα. Εδώ είναι που παίζει περιοριστικό ρόλο το 1 GB της μνήμης RAM του Tommy 3.

Για τον τομέα των γραφικών η PowerVR GE8100 κάρτα γραφικών του MT6739 είναι και αυτή απλά ικανή να υποστηρίξει την παραγωγή του γραφικού περιβάλλοντος της Google στην Stock έκδοση του Android.

Παρόλα αυτά, η χαμηλοτερη αναλυση της οθόνης του Tommy 3 κάνει τη δουλειά της κάρτας γραφικών του ελάχιστα πιο «εύκολη» με αποτέλεσμα ο χρήστης του να μπορεί να παίξει και αρκετά από τα πιο απλά παιχνίδια που μπορεί να βρει στο Google Play Store.

Για τον αποθηκευτικό χώρο τέλος, η Wiko έχει εξοπλίσει με 16 GB την βασική έκδοση του Tommy 3, χωρητικότητα μεγαλύτερη από το συνηθισμένο για την κατηγορία των 100 ευρώ που ανήκει το Smartphone. Από αυτά είναι διαθέσιμα στον χρήστη περίπου 11 GB ενώ το Android Go περιλαμβάνει και μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που αναλαμβάνει να «καθαρίζει» τον αποθηκευτικό χώρο από περιττά αρχεία. Φυσικά υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights